MANİSA / AKHİSAR - Dr.Ahmet Tarık Sarı Ortaokulu

Dr.Ahmet Tarık Sarı Ortaokulu

Ulucamii Mh. 384 Sk. No33
Vizyon
Farkındayız ki... Biz farklıyız. Yetenekli, enerjik, coşkulu ve üretkeniz. Yukarıda yer alan ve her eğitim kurumunun iskelet sistemini oluşturması gereken hedeflerin verdiği inanç ve enerjinin, DR. AHMET TARIK SARI ORTAOKULU idareci, öğretmen, personel, veli ve öğrencisiyle hepimiz damarlarımızda dolaşan ve bizi biz yapan, bizi birbirimize kenetleyen yegane güç olduğunu ve bu iradenin her ne şartta olursa olsun korunması ve her geçen gün güçlendirilmesi gerektiğinin farkındayız..
Misyon
Biz DR. AHMET TARIK SARI ORTAOKULU idarecileri ve öğretmenleri... Yapılacak tüm faaliyetlerde öğrenciyi merkez alan, onların yeteneklerini ön plana çıkaran, çağın gerektirdiği bilgi ve beceriyi kazanmaları, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak için varız. Hedefimiz, öğrencilerimizi ilgi, istidat ve yeteneklerini geliştirerek gerekli bilgi, beceri, davranış ve birlikte iş görme alışkanlığı kazandırmak suretiyle hayata hazırlamak ve onların kendilerini mutlu kılacak ve toplumun mutluluğuna katkıda bulunacak bir meslek sahibi olmalarını sağlamaktır.
Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM
08:00 / 13:45